• Fysiotherapie Hoogezand en Siddeburen | Fysio-MCG - Hoogezand - Siddeburen | Reclamebord buiten

    KWALITEIT

    Fysiotherapie praktijk Fysio MCG Hoogezand en Siddeburen

Kwaliteitsregister

Fysio MCG in Hoogezand en Siddeburen vind het erg belangrijk om een goede kwaliteit te leveren. Al onze therapeuten staan hierom ingeschreven in het kwaliteitsregister voor fysiotherapie van het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapeuten). Om onze kennis up-to-date te houden en om te blijven innoveren volgen onze therapeuten jaarlijks cursussen/opleidingen. Tevens zijn al onze therapeuten BIG-geregistreerd.

Fysiotherapie Hoogezand en Siddeburen | Fysio-MCG - Hoogezand - Siddeburen
Fysiotherapie Hoogezand en Siddeburen | Fysio-MCG - Hoogezand - Siddeburen - wachtruimte

Big Register

Het BIG-register is een taak die voortkomt uit de Wet BIG (Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg). Het BIG-register geeft duidelijkheid over de bevoegdheid van een zorgverlener.

Fysio MCG

Fysio MCG is gevestigd op twee locaties. Te weten in Hoogezand en Siddeburen.
De locatie in Hoogezand bevindt zich binnen het Medisch Centrum Gorecht op het adres Gorecht Oost 177, waar intensief samengewerkt wordt met andere zorgdisciplines.

De locatie is goed te bereiken, beschikt over voldoende parkeer gelegenheid voor de deur en is rolstoeltoegankelijk. Op deze locatie hebben we ook de beschikking over een grote moderne oefenzaal.

De locatie in Siddeburen bevindt zich in het centrum van Siddeburen aan de Hoofdweg 157. Fysio MCG is daar gevestigd binnen Medisch Centrum Siddeburen. Op deze locatie beschikken wij ook over oefenapparatuur. Ook hier zijn voldoende parkeerplaatsen voor de deur.

Beide locaties zijn ook goede te bereiken vanuit de omliggende plaatsen zoals Schildwolde, Slochteren, Sappemeer, Kolham en Froombosch.

shockwave-mcg fysiotherapie Hoogezand

Openbaar vervoer

Mocht u met het openbaar vervoer komen, kijk dan op 9292 voor de actuele reisinformatie.

Alle therapeuten van Fysio MCG Siddeburen en Hoogezand staan ingeschreven in het kwaliteitsregister voor fysiotherapeuten en zijn geregistreerd in het BIG-register. Dit houdt in dat onze therapeuten aan alle kwaliteit eisen voldoen en elk jaar scholingen en cursussen volgen om hun kennis up to date te houden.